Close

26 d'abril de 2020

A casa seguim tenint Escola!!!

I seguim el curs amb els nostres alumnes.

A Educació Infantil i Primària, setmanalment enviem tasques i propostes per a treballar a casa.

Educació Infantil:

Les mestres organitzen tasques per a seguir les rutines que ja treballaven a l’escola ( els números, les lletres, el llenguatge, lectura de conte …) i activitats de psicomotricitat i d’altres de manipulatives. Algunes d’elles de treball individual i d’altres per a fer amb la família, i així gaudir tots plegats.
Educació Primària:

Els alumnes reben activitats setmanals de diferents àmbits i matèries , acompanyades de vídeos tutorials explicatiu s i amb la posterior devolució a les mestres un cop han estat realitzades. A més a més disposen de les activitats interactives de l’aula virtual per a ampliar, o simplement gaudir mentre aprenen.

Educació Secundària:

Els alumnes tenen classes on line de totes les matèries, en les que poden resoldre tots els dubtes amb el professorat corresponent. Les activitats que realitzen són compartides amb cada professor/a, com venim fent durant tot el curs, donat que cada alumne/a disposa d’un ordinador portàtil com a eina de treball habitual i el professorat comparteix amb els alumnes els continguts mitjançant recursos digitals.

 

En totes les etapes, el professorat està connectat amb els alumnes,  els pares i mares per tal de resoldre els dubtes, inquietuds o qualsevol altre qüestió que es presenti en aquests difícils moments.

Per això, el Servei de Psicopedagogia de l’escola està al servei de les famílies i alumnes que necessitin assessorament durant aquesta situació de confinament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *